Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Vem gör vad inom masterprogrammet?

Prefekten & proprefekten har det övergripande ansvaret för utbildningen på institutionen.

Studierektor för grundutbildningen planerar och organiserar arbetet med utveckling, samordning och kontinuerlig samverkan mellan institutionens olika programutbildningar. Studierektor bistår lärarna i verksamheten så att grundutbildningen genomförs i enlighet med gällande lagar, förordningar och regler samt institutionens verksamhetsplan och budgetarbete.

Masterkoordinator ansvarar för att planera och organisera programmets genomförande i enlighet med verksamhetsplanen för grundutbildningen/programmet. Masterkoordinator organiserar även arbetet med den långsiktiga programutvecklingen. Kontakta masterkoordinator om du har frågor om masterprogrammets uppläggning och innehåll, liksom om du vill diskutera hur du ska lägga upp dina masterstudier och vilka kurser du kan räkna in i en masterexamen i kulturvård.

Studievägledaren samordnar antagningsarbetet och kontakter med studentavdelningen samt ansvarar för studievägledning för intresserade/sökande och studenter. I studievägledarens administrativa uppgifter ingår även ansvar för att bevilja och registrera studieuppehåll, stöd till studenter med särskilt behov, utfärda särskilda intyg till studenter, alumnansvar , ansvar för uppdatering av masterhemsidan mm.

Studiadministratörernas uppgifter är bland annat att registrera studenter på program och kurser, rapportera studieprestationer till Ladok, skriva intyg till studenter och administrera GUL.
 

 

Kontaktinformation

Masterkoordinatorer:
Feras Hammami
Bosse Lagerqvist

Studievägledare:
Frida Sjöström

 

Sidansvarig: Henrik Thelin|Sidan uppdaterades: 2014-01-27
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?