Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen till masterprogrammet i Kulturvård!

På dessa sidor har vi samlat värdefull information för dig som är masterstudent hos oss idag men även för dig som är nyfiken på programmet och vill veta mer.

Masterprogrammet i Kulturvård ger dig en möjlighet att fördjupa dina kunskaper om vård, värdering och utveckling av det materiella kulturarvet.

Är du utbildad bebyggelseantikvarie, konservator eller akademiskt utbildad hanverkare med inriktning mot byggnadsvård, trädgård eller landskapsvård stärker du din kompetens för kvalificerade arbetsuppgifter och vidareutvecklar din förmåga att göra bedömningar med hänsyn till relevanta vetenskapliga, etiska och samhälleliga aspekter.

Har du en annan vetenskaplig och professionell bakgrund, med intresse för kulturarvets materiella eller immateriella frågor, ger masterprogrammet dig möjligheter att fördjupa dina kunskaper i kulturvårdens teori och praktik.

Efter en inledande termin med obligatoriska kurser kan du skräddarsy din masterexamen genom att kombinera valbara kurser och individuella fördjupnings- och breddningskurser. Utbildningen avslutas med ett examensarbete på 30 eller 60 högskolepoäng.
 

Läs en master

Läs en master

Öka din konkurrenskraft med utbildning på avancerad nivå.

Sidansvarig: Henrik Thelin|Sidan uppdaterades: 2013-06-27
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?