Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Individuella kurser i kulturvård

För dig som vill fördjupa eller bredda dina kunskaper inom ett specifikt fält, som inte täcks av befintliga kurser, finns det möjlighet att läsa en eller flera individuella kurser. De finns som 7,5 hp eller 15 hp kurser. Du som funderar på att läsa en individuell kurs kan gärna börja med att kontakta masterkoordinator eller inriktningsansvarig lärare för att diskutera din kursidé.

I samråd med examinator eller särskilt utsedd handledare väljer, planerar och genomför studenten en individuellt vald fördjupning eller breddning inom huvudämnet kulturvård. Kursen kan till exempel genomföras som litteraturkurs, projektarbete, eller praktik. För praktikkurs finns ett särskilt ”work package”.

Registrering

För att du ska kunna registreras på en individuell kurs måste kursplan vara klar och examinator utsedd vid kursstart. Detta innebär att du som avser att läsa en individuell kurs måste kontakta masterkoordinator och inriktningsansvarig lärare och diskutera uppläggningen av din kurs i god tid före kursstart!

De individuella kurserna kan läsas under valfri kursperiod, antingen på helfart (en kursperiod), halvfart (två kursperioder) eller kvartsfart (hela terminen). Observera att när du söker en individuell kurs måste du ange vilken/vilka kursperiod(er) du vill läsa kursen, och med vilken studietakt! 

Sidansvarig: Henrik Thelin|Sidan uppdaterades: 2018-11-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?