Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kulturvård och hållbar utveckling, introduktion till masterprogrammet i kulturvård 7,5 hp


Kursen innehåller en orienterande översikt och problematisering av ”hållbar utveckling” som begrepp, samt dess innebörder inom ett antal olika områden sett i relation till det kulturvårdande verksamhetsfältet.

Kursen är också inriktad mot användning, tillämpning och konsekvenser av hållbar utveckling för det kulturvårdande verksamhetsfältet.

Kursen baseras på föreläsningar/diskussioner med lärare från institutionen och inbjudna gästföreläsare, litteraturseminarier samt ett eget arbete.

Det egna arbetet initieras tidigt och löper under hela kursen.
Inriktningen på arbetet väljs i samråd med kursledarna och det läggs särskild vikt vid fördjupningar inom studenters egna inriktningar inom kulturvård.

Kursen ger en introduktion till masterprogrammet i Kulturvård genom upprättande av en Individuell studieplan för masternivån (ISP-master).

(Kurskod: KUA400)
 

Kursplan KUA400

Kulturvård och hållbar utveckling -Introduktion till master-programmet i Kulturvård = Conservation and Sustainable Development – Introduction to the Masters’s Programme in Conservation

KUA400 KursplanKulturvård och hållbar utveckling -Introduktion till master-programmet i Kulturvård

Sidansvarig: Henrik Thelin|Sidan uppdaterades: 2016-02-08
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?