Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Ledarskap i slöjd och kulturhantverk

Välkommen till Ledarskap i slöjd och kulturhantverk. Den här utbildningen, som är unik i Sverige, vänder sig till dig som vill ha en ledande roll inom slöjd och kulturhantverk. Slöjd och kulturhantverk studeras utifrån kulturhistoriska, samhälleliga och kulturvårdande perspektiv.

Du får som student också lära dig, både teoretiskt och praktiskt, om olika material, slöjdtekniker och traditionellt kulturhantverk.

Syftet med programmet är att utbilda framtidens ledare i slöjd och kulturhantverk, verksamma som anställda inom kultursektorn, eller som företagare, och entreprenörer inom kulturnäringar. Om du går den här utbildningen kommer du att få möjlighet att bidra till bevarandet av det traditionella kulturhantverket.

Är du nyfiken och vill veta mer om våra utbildningar?

Tveka i såfall inte att kontakta vår studievägledare

Till öppna sidor i GUL

Kräver inget inlogg

Hållbarhetsmärkt program

Det här programmet är märkt som hållbarhetsrelaterad vilket betyder att minst ett av programmets lärandemål tydligt visar att programmets innehåll uppfyller minst ett av de aktuella kriterierna för hållbarhetsmärkning.

Läs mer om hållbarhetsmärkningen här

Sidansvarig: Henrik Thelin|Sidan uppdaterades: 2018-10-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?