Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Bygghantverksprogrammet

BygghantverksmaterialVälkommen till Bygghantverksprogrammet vid Göteborgs universitet. Det byggda kulturarvet utgör en del av vårt samhälles minne, genom att bevara och lära av det, kan vi förstå vår historia, samtid och hitta hållbara lösningar för framtiden.

Om du gillar gamla hus, naturliga material, hantverk, att arbeta med både kroppen och hjärnan och att ställa frågor som hur? och varför? är våra utbildningar i trähantverk och mureri något för dig.

Om du söker till Bygghantverksprogrammet kommer du att hamna i ett av Sveriges största centrum för bygghantverk och byggnadsvård med tillgång till hantverksanpassade lokaler, kunniga pedagoger och intresserade studiekamrater. Att det finns ett stort behov av snickare och murare med kunskap och förståelse för gamla hus och traditionellt hantverk är ytterligare en anledning.

Fotogalleri från Bygghantverksprogrammet:

 

 

 

 

 

Studera hantverk i Mariestad

Filmerna nedan ger dig dels en fin inblick i studenternas vardag i Mariestad. Den andra filmen är producerad i samband med antagningen 2018 för att öka antalet sökande till vår inrikting mur.

Har du frågor kring utbildningarna tveka inte att kontakta vår Studievägledare.
 

Till öppna sidor i GUL

Kräver inget inlogg

Sidansvarig: Henrik Thelin|Sidan uppdaterades: 2018-10-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?