Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen till Trädgårdens och landskapsvårdens hantverk

Välkommen till Trädgården och landskapsvårdens hantverk vid Göteborgs Universitet. Det gröna kulturarvet utgör en del av vårt samhälles minne. Parker och trädgårdar har gestaltats efter olika ideal under olika tidsepoker. Vill du bli den som kan restaurera eller skapa gröna miljöer så att hela sammanhanget med tillhörande byggnader hänger ihop?

Om du söker till Trädgården och landskapsvårdens hantverk kommer du hamna i en av Sveriges största centrum för bygghantverk och byggnadsvård där även Trädgårdens hantverk är en prioriterad del. Undervisningen sker i nybyggda lokaler som snart huserar ett av landets klonarkiv för att bevara den genetiska mångfalden bland de odlade växterna.
 

När du söker till programmet väljer du en av två inriktningar;

• Trädgård 
• Landskapsvård (Inställd 2017)

Bildgalleri

 

 

  

 

 

 

 

Studera hantverk i Mariestad

Filmen nedan ger dig en fin inblick i studenternas vardag i Mariestad. Har du frågor kring utbildningarna tveka inte att kontakta vår Studievägledare.
 

Sidansvarig: Henrik Thelin|Sidan uppdaterades: 2017-03-27
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://conservation.gu.se/utbildning/kop/--tradgardens-och-landskapsvardens-hantverk--inriktning-landskapsvard/
Utskriftsdatum: 2018-02-20