Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Biblioteket på Kulturvård i Mariestad

Institutions- och hantverksbiblioteket i Mariestad har en omfattande samling av äldre och nyare kulturvårdslitteratur och filmer med särskild inriktning mot bygghantverk, trädgårdshantverk och landskapsvårdens hantverk.


Institutionsbiblioteket ligger i nära anslutning till datasal, studieplatser, och undervisningslokaler på Trädgårdens skola, Magasinsgatan 4.

Biblioteket vänder sig i första hand till studenter, forskare och lärare knutna till institutionens utbildningar och forskningsprojekt, men alla med intresse för våra ämnesområden är välkommen att ta del av samlingarna under bibliotekets öppettider.

 

 

 

 

 

 

 

 

För att få låna ur samlingarna ska du vara registrerad som student på någon av våra utbildningar, verka som lärare vid Institutionen för kulturvård eller forska inom Hantverks-laboratoriets projekt.

Lånetiden är 14 dagar. Omlån efter överenskommelse.

Studielitteratur som inte finns i Mariestad kan kostnadsfritt lånas in från andra bibliotek genom biblioteket på Kulturvård

Ansvarig för biblioteket är Maria Hörnlund
tel.: 031-786 93 64, e-post: maria.hornlund@conservation.gu.se

 

Sidansvarig: Maria Hörnlund|Sidan uppdaterades: 2018-08-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?