Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Information om våra utbildningar i Kulturvård

Vi erbjuder unika och internationellt gångbara utbildningar inom området kulturvård. Inom våra utbildningar har vi ett starkt fokus på hållbarhet.

Hos oss får du en gedigen utbildning som ger dig stora möjligheter till en spännande karriär och framtid. Eller vad sägs om att arbeta som bebyggelseantikvarie, landskapsvårdare eller bygghantverkare? Eller varför inte kakelugnsmurare, slottsträdgårdsmästare, konservator, eller kulturmarksvårdare?

Utbildningar i Göteborg och Mariestad

Institutionen för kulturvård har fem kandidatprogram på grundnivå och ett masterprogram på avancerad nivå. Utbildningsprogrammen är förlagda till två olika studieorter, i Göteborg och i Mariestad.

 

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om alla våra program, så har vi samlat information om våra olika utbildningar på enskilda programsidor. För att läsa mer om våra olika utbildningar, klicka dig vidare via bildlänkarna ovanför för att komma till våra respektive programs egna webbsida.

I två stycken videoklipp presenteras också våra hantverksinriktade program i Mariestad. Klicka på videolänkarna för att se filmerna.

Har du några frågor redan nu angående våra olika utbildningarna?

Tveka inte att kontakta vår studievägledning: svl@conservation.gu.se. Mer information om studievägledning hittar du på Mina Studier på Studentportalen.

Kandidatprogram 180 hp i Mariestad

En video som presenterar våra hantverksutbildningar i Marietstad.

Bygghantverksprogramet inrikning mur

En kort video som lanserades för murinriktningen på bygghantverksprogrammet i Mariestad.

Information till våra nyantagna och nuvarande studenter

Om du är student eller om du nyligen blivit antagen till någon av våra utbildningar vid institutionen? På studentportalen finns den mesta studie- och studentrelaterade informationen samlad. Genom att klicka på "Mina Studier" i huvudmenyn på Studentportalen, där kan du välja ditt program och för specifik information för dig som är student hos oss på institutionen.

Studentportalen och GUL

Genom att klicka på bildlänkarna nedanför så kommer du till rätt sidor. Är du ny student? klicka dig till checklistan!

Institutionen för Kulturvård på sociala medier

På våra sociala medier, Facebook och Instagram, ger vi dig en unik inblick i aktuella händelser, evenemang och nyheter på institutionen. Vi delar aktivt med oss av information som rör både institutionen och vad som sker inom området kulturvård.

Här intill kan du se det aktuella flödet från vår Facebooksida. Vill du följa vår Facebooksida eller vårt Instagramkonto @kulturvardgu, så kan du klicka på Facebookikonen och Instagramikonen nedanför.

Instagram: @kulturvardgu

På Instagram använder vi oss regelbundet av följande hashtaggar i samband med att vi publicerar nya inlägg: #kulturvårdgu #kulturvård #conservation #naturvetenskapgu och #thisisgu

Institutionen för Kulturvårds Facebookflöde

Sidansvarig: Emma Sjöberg|Sidan uppdaterades: 2018-12-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?