Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Information om våra utbildningar i Kulturvård

Våra Utbildningar CollageVi erbjuder unika och internationellt gångbara utbildningar inom området kulturvård. Inom våra utbildningar har vi ett starkt fokus på hållbarhet.

Hos oss får du en gedigen utbildning som ger dig stora möjligheter till en spännande karriär och framtid. Eller vad sägs om att arbeta som bebyggelseantikvarie, landskapsvårdare eller bygghantverkare? Eller varför inte kakelugnsmurare, slottsträdgårdsmästare, konservator, eller kulturmarksvårdare?

Institutionen för kulturvård har fem kandidatprogram på grundnivå och ett masterprogram på avancerad nivå. Utbildningsprogrammen är förlagda till två olika studieorter, i Göteborg och i Mariestad.
 

Sen Anmälan öppnades 13 juli!

För mer information klicka på länkarna nedanför. Missa inte möjligheten att göra en sen anmälan och börja plugga till hösten, välkommen!

Göteborg

Mariestad

 

Information till våra nyantagna och nuvarande studenter

Om du är student eller om du nyligen blivit antagen till någon av våra utbildningar vid institutionen? På studentportalen finns den mesta studie- och studentrrelaterade informationen samlad. Genom att klicka på "Mina Studier" i huvudmenyn på studentportalen, där kan du välja ditt program och för specifik information för dig som är student hos oss på Kulturvård.

Genom att klicka på bildlänkarna nedanför så kommer du till rätt sidor. Är du ny student? klicka dig till checklistan!

Institutionen för kulturvård erbjuder flera intressanta utbildningar

I två videoklipp presenterar vi våra hantverksinriktade program i Mariestad.
Vill du veta mer om alla våra program, så har vi samlat information om respektive utbildning på enskilda programsidor. För att läsa mer om våra olika utbildningar, klicka dig vidare här nedanför så kommer du till respetive programs egna webbsida och dess programbeskrivningar.

Har du några frågor redan nu angående våra olika utbildningarna?
Tveka inte att kontakta vår Studievägledning.

Kandidatprogram 180 hp i Mariestad

Bygghantverksprogramet inrikning mur

Institutionen för Kulturvård på sociala medier

På våra sociala medier, Facebook och Instagram, ger vi dig en unik inblick i aktuella händelser, evenemang och nyheter på institutionen. Vi delar aktivt med oss av information som rör både institutionen och vad som sker inom området kulturvård.

Här intill kan du se det aktuella flödet från vår Facebooksida. Vill du följa vår Facebooksida eller vårt Instagramkonto @kulturvardgu, så kan klicka på Facebookikonen och Instagramikonen nedanför.

På Instagram använder vi oss regelbundet av följande hashtaggar i samband med att vi publicerar nya inlägg: #kulturvårdgu #kulturvård #conservation #naturvetenskapgu och #thisisgu

Institutionen för Kulturvårds Facebookflöde

Sidansvarig: Henrik Thelin|Sidan uppdaterades: 2018-08-14
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?