Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Likabehandling

Institutionen för kulturvård har som målsättning för likabehandlingsarbetet att främja en inspirerande arbetsmiljö där alla anställda och studenter, oavsett kön, etnicitet, religion eller annan trosuppfattning, eventuell funktionsnedsättning, ålder eller sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, får möjlighet att växa och utvecklas samt kan känna sig trygga och uppskattade.

Institutionen ska bedriva ett aktivt arbete för att främja attityder och värderingar vilka i sin tur verkar för att främja likabehandling, respekt och öppenhet. En jämn könsfördelning och lika villkor i alla delar av organisationen bidrar till en högre kvalitet i verksamheten. Prefekten ansvarar för institutionens likabehandlingsarbete och tillser att en årlig handlingsplan upprättas, revideras och återrapporteras till dekanus. Till grund för Kulturvårds arbete ligger institutionens likabehandlingspolicy från 2013-02-08, vilken bifogas som bilaga i dokumentet nedan.

Handlingsplan för jämställdhet och likabehandling

Handlingsplanen för jämställdhet och likabehandling är det dokument som beskriver det arbete som bedrivs och de åtgärder som Institutionen för kulturvård vid Göteborgs universitet planerar att genomföra under 2015, i syfte att främja en verksamhet präglad av lika villkor och möjligheter för samtliga anställda och studenter.

Här kan du läsa Institutionens handlingsplan för jämställdhet och likabehandling i fulltext.

Likabehandlingsrepresentant på Institutionen för kulturvård är Lars Runnquist.

Sidansvarig: Emma Sjöberg|Sidan uppdaterades: 2018-03-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?