Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Framtidens parker och trädgårdar - hur utvecklar vi det gröna kulturarvet?

Konferens

SSPPG, RAÄ och Hantverkslaboratoriet arrangerar en dag med fokus på det gröna kulturarvet i parker och trädgårdar och deras roll i samhällsutvecklingen.

Park- och trädgårdsnätverket Swedish Society of Public Parks and Gardens, SSPPG, planerar en konferens om det gröna kulturarvet i samarbete med Riksantikvarieämbetet och Hantverkslaboratoriet vid Göteborgs universitet.

Syftet med konferensen är att med det Europeiska kulturarvsåret 2018 som utgångspunkt samla beslutsfattare, myndigheter, utbildningsväsendet och branschföreträdare. Vi vill lyfta frågor om framtidens parker och trädgårdar och deras roll i samhällsutvecklingen och för den gröna besöksnäringen.

Konferensen ska öka kunskapen om det gröna kulturarvet som en nationell angelägenhet samt utöka och skapa nya kontaktytor.

Inbjudan med program ligger som bifogat dokument.

Anmälan görs senast 15 september på följande webbadress: https://www.dacapomariestad.se/sidor/information/aktorerpatradgardensskola/hantverkslaboratoriet/framtidensparkerochtradgardar.4.353f14781586a14857e711.html

Datum: 2018-10-18

Kategorier: Kulturvård

Arrangör: Hantverkslaboratoriet, SSPPG, RAÄ

Plats: Skansen, Stockholm Skansens konferenslokal Skånska gruvan

Evenemangslänk: Läs mer om Framtidens parker och trädgårdar - hur utvecklar vi det gröna kulturarvet?

Ytterligare information:
Program Framtidens parker och trädgårdar 2018.pdf

Avgift: 1950 kr, för medlemmar i SSPPG1000 kr. I avgiften ingår förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe.

Kontaktperson: Jeanette Blom

Sidansvarig: Emma Sjöberg|Sidan uppdaterades: 2016-09-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?