Charlotta Bylund Melin: "Wooden objects in historic buildings: Effects of dynamic relative humidity and temperature"

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen i ämnet naturvetenskap, inriktning kulturvård.

Avhandlingens titel: "Wooden objects in historic buildings: Effects of dynamic relative humidity and temperature"

Opponent: Professor Dr. Ralf Kilian, Fraunhofer-Institut für Bauphysik IBP, Valley,

Betygnämnd:
Professor Carl-Eric Hagentoft, Arkitektur och samhällsbyggnadsteknik, Chalmers, Göteborg
Docent Jimmy Johansson, Institutionen för skog och träteknik, Linnéuniversitetet, Växjö
Dr. Annika Haugen, Norwegian Institute for Cultural Heritage Research, Oslo, Norge

Ersättare:
Docent Zareen Abbas, institutionen för kemi och molekylärbiologi, Göteborgs universitet

Ordförande:
Professor Ingegärd Eliasson, institutionen för kulturvård, Göteborgs universitet.

Datum: 2018-01-26

Kategorier: Naturvetenskap