Vi söker en universitetslektor i kulturvård med inriktning mot landskapsvårdens hantverk

Nyhet: 2018-03-28

Vi söker dig som är erfaren landskapsvårdare till en anställning som lektor på yrkesskicklig grund.

Du ska i första hand undervisa och handleda inom grundutbildningen på kandidatprogrammet Trädgårdens och landskapsvårdens hantverk i Mariestad. Huvudsakligt fokus är mot programmets landskapsvårdsinriktning inom praktiskt arbete, exempelvis slåtter, hamling, stängsling, bygge och underhåll av gärdesgårdar i sten och trä, röjning/avverkning och bränning.

För att anställas som universitetslektor är enligt Anställningsordning vid Göteborgs universitet den som dels visat pedagogisk skicklighet, dels har avlagt doktorsexamen eller har motsvarande vetenskapliga kompetens eller någon annan skicklighet som är av betydelse med hänsyn till anställningens ämnesinnehåll och de arbetsuppgifter som ska ingå i anställningen.

Klicka här för att läsa hela annonsen och skicka din ansökan.

Sista ansökningsdag: 2018-05-15
Anställningsform: Tillsvidareanställning