Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Vi söker en Teknisk samordnare inom trädgårdens hantverk / trädgårdsmästare

Nyhet: 2018-02-15

Vi söker en erfaren trädgårdsmästare till våra anläggningar i Mariestad som kan demonstrera och kommunicera hantverket samt trädgårdsskötselns förutsättningar och tidsschema för att kunna bidra till studenternas kunskapsinhämtning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar ett stöd till våra lärare inom grundutbildningen på programmet Trädgårdens och landskapsvårdens hantverk. Huvudsakligt fokus är mot programmets trädgårdsinriktning inom hortikulturens praktik (exempelvis odling, skötsel och utveckling, gestaltning). Arbetsuppgifterna omfattar även skötsel av trädgårdsanläggningen och att tillse att anläggningar och material är anpassade efter utbildningens årsplanering. Utbildningen bygger på kunskap om traditionellt hantverk inom hortikulturens praktik och hållbar utveckling. All odling sker med giftfria metoder.

Utbildning inom trädgårdens hantverk är ett krav. En trädgårdsmästare med bred kunskapsprofil rörande trädgårdens ämnesområden kommer att prioriteras. Då tjänsten gäller under begränsad tid under högsäsong är kunskap om vår verksamhet, våra anläggningar och utbildningen meriterande.

Läs hela annonsen och skicka din ansökan här!

AV:

Sidansvarig: Henrik Thelin|Sidan uppdaterades: 2015-11-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?