Välkommen till Byggnadsvårdens konvent 25 till 27 september i Mariestad!

Nyhet: 2019-05-29

Nu är det dags att anmäla sig till Byggnadsvårdens konvent - den tre dagar långa och mycket uppskattade mötesplatsen för byggnadsvård i Sverige och Norden.

Här kan myndigheter, kulturvårdsinstitutioner, antikvarier, hantverkare, näringsidkare, förvaltare och beställare knyta kontakter, orientera och förkovra sig – och samtidigt träffa kollegor inom branschen. Hantverkslaboratoriet, Västarvet, Byggnadsvårdsföreningen, Byggnadsvårdsföretagen och Riksantikvarieämbetet arrangerar. Konventet följs av en byggnadsvårdsmässa.

Info och anmälan

Artikeln publicerades först på: www.craftlab.gu.se

Sidansvarig: Emma Sjöberg|Sidan uppdaterades: 2019-01-30