Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Studieadministratör sökes

Nyhet: 2017-10-16

Nu söker vi efter en studieadministratör till en delad tjänst mellan Institutionen för kulturvård och Institutionen för geovetenskaper. Sista ansökningsdag är den 26 oktober 2017.

Som studieadministratör kommer arbetsuppgifterna bestå av att hantera schemabokningar i TimeEdit, resultatrapportering av betyg i Ladok samt uppläggning av webbregistrering. Tjänsten omfattar även att hantera antagning i NYA, administrera kurstillfällen, tentamensadministration, administrera kurser i GUL och utskick av kursinformation. I tjänsten ingår även administration av kursplaner, kursutvärdering samt arkivering. För utbildningsansvarig och kursansvarig fungerar en studieadministratör som ett administrativt stöd och genom olika sätt förmedla information och service till studenter och lärare.

Anställningen är på 100 % och är tidsbegränsad fram till mars månad, med placering på Institutionen för kulturvård i Göteborg.

Klicka här för att komma till annonsen i sin helhet.
 

AV:

Sidansvarig: Henrik Thelin|Sidan uppdaterades: 2015-11-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?