Stort grattis till våra fyra vinnare i studenttävlingen!

Nyhet: 2018-03-05

Vinnare Katergori foto Felicia BengtssonUnder februari månad har det pågått en tävling för våra studenter, om att skicka in bidrag som gestaltar och visualiserar våra utbildningar och vår verksamhet vid Institutionen för Kulturvård. Tävlingen bestod av de fyra kategorierna: Video, Foto, GIF och Fri.

Nu har vi utsett en vinnare i varje kategori, och vinnarna är:

• Kategori Video: Jasmine Eiman, Ledarskap i Slöjd och Kulturhantverk, med filmen från sin vistelse i Tanzania
  • Kategori Foto: Felicia Bengtsson, Konservatorsprogrammet, med ett fotografi från Nääs Slott
  • Kategori GIF: Niklas Wahlström, Bygghantverksprogrammet, med flera bra GIF-animationer
  • Kategori Fri: Erica Persdotter, Bygghantverksprogrammet, med sin stora ambition, kreativitet och det stora och varierande antalet bidrag som hon skickat in

Grattis till er fyra!

Ett stort tack vill vi ge till alla andra som deltagit i tävlingen, ni skickade alla in väldigt bra material.