Rektor Eva Wiberg invigde Universitetsbron i Mariestad

Nyhet: 2018-01-22

Eva Wiberg och Jan Wahn klipper bandetFredagen den 19:e januari invigdes den nya bron mellan Trädgårdens skola och Universitetsparken i Mariestad av Göteborgs universitets rektor Eva Wiberg och kommunfullmäktiges ordförande Jan Wahn.

I samband med invigningen besökte rektorn universitetets anläggningarna och mötte lärare och studenter. Rektorn delade ut påsar med fröer till tre förskoleklasser, de fick även ett miniväxthus inför att de under våren ska planteras vid bron: ”Så ett frö för framtiden”.

Rektorn invigningstalarGöteborgs universitets rektor Eva Wiberg och kommunfullmäktiges ordförande Jan Wahn håller talRektorn delar ut fröer till förskolebarn

När Kommunchefen förklarat bron invigd var allmänheten  välkommna på fika inne i trädgårdsskolan samt att delta i en tipspromenad runt anläggningarna.

Fler bilder från rektor Eva Wibergs besök i Mariestad finns att se på vår Facebooksida: facebook.com/Inst.Kulturvard.gu