Pedagogiskt pris till Liv Friis

Nyhet: 2019-01-30

Liv Friis på institutionen för kulturvård har tagit emot ett pris för sitt pedagogiska arbete. Bakom priset står naturvetenskapliga sektionen vid Göta studentkår.

– Det känns jättekul och jag är både stolt och rörd, säger Liv Friis som förutom undervisar arbetar som administratör på institutionen för kulturvård.

I motiveringen står följande: Hon är en person som kan allt. När tekniken krånglar rycker hon in. När kurser ska starta och något blivit struligt finns hon där för att styra upp. De föreläsningar som hon håller är alltid välstrukturerade och inspirerande. Hon ger studenter tydlig feedback och finns alltid till hands att hjälpa till oavsett stort eller litet problem.

Varje år delar Göta studentkår på naturvetenskapliga fakulteten ut ett pedagogiskt pris till lärare på fakulteten. Priset går till lärare som studenterna tycker är extra pedagogiska och som brinner för att lära ut. Vem som helst som studerar naturvetenskapligt kan nominera en lärare, och det delas ut ett pris till en lärare på varje institution.

Sidansvarig: Henrik Thelin|Sidan uppdaterades: 2019-01-30