Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Lektor i traditionellt bygghantverk sökes!

Nyhet: 2018-03-28

Vi söker erfarna hantverkare inom traditionella byggnadsmetoder till 1-2 anställningar som lektor på yrkesskicklig grund. Traditionellt bygghantverk innefattar företrädesvis trähusbyggande genom stolpverkskonstruktioner, timring och andra traditionella byggmetoder.

Du ska i första hand undervisa och handleda inom grundutbildningen på Bygghantverksprogrammet i Mariestad. Undervisning rör traditionellt bygghantverk vilket företrädesvis innefattar byggnadssnickeri och träbyggande, exempelvis timring och stolpverk samt traditionellt bänksnickeri. I arbetet kan även ingå att undervisa i projektledning och byggproduktion, lagstiftning och avtal för byggbranschen samt hållbart byggande.

Behörig att anställas som universitetslektor är enligt Anställningsordning vid Göteborgs universitet den som dels visat pedagogisk skicklighet, dels har avlagt doktorsexamen eller har motsvarande vetenskaplig kompetens eller någon annan skicklighet som är av betydelse med hänsyn till anställningens ämnesinnehåll och de arbetsuppgifter som ska ingå i anställningen.

Förmåga att kunna undervisa på svenska eller engelska är ett krav.

Klicka här för att läsa hela annonsen och skicka din ansökan.

Arbetsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 30-100 % enligt överenskommelse
Placering: Institutionen för kulturvård, Mariestad
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2018-05-15

AV:

Sidansvarig: Emma Sjöberg|Sidan uppdaterades: 2019-01-30
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?