Kulturvård i det nya numret av GU-Journalen

Nyhet: 2018-02-20

Kulturvård uppmärksammas i två artiklar i årets första nummer av GU-Journalen. Här hittar du direktlänkar till dessa artiklar i webbversionen av GU-Journalen.

Den 19:e januari besökte Rektor Eva Wiberg Instutionen för kulturvård anläggningar i Mariestad. Samtidigt var hon med att officiellt inviga den nya Universitetsbron. Här kan du läsa reportaget online på sidorna 28-29.

Centrum för kritiska kultuarvsstudier (CCHS) där Instititutionen för kulturvård aktivt ingår i har inlett ett samarbete med Oxford University Press för att skapa en serie skrifter om kulturarv. Här kan du läsa artikeln online på sidan 46.