Kristina Linscott och Charlotta Bylund Melin spikade upp sina avhandlingar

Nyhet: 2017-11-24

Två av Institutionen för kulturvårds doktorander, Kristina Linscott och Charlotta Bylund Melin, spikade idag sina avhandlingar inne på Göteborgs universitets huvudbyggnad.

Kristina Linscott var först ut med att spika upp sin avhandling "Interpretations of old wood - Figuring mid-twelfth century church architecture" inne på Göteborgs universitets huvudbyggnad. Den 15 december sker hennes disputation i Stora hörsalen inne på Geovetarcentrum. I vår kalender kan du läsa mer om Kristina Linscotts disputation.

Kristina Linscott spikar upp sin avhandling

Sen var det dags för Charlotta Bylund Melin att spika upp sin avhandling "Wooden objects in historic buildings - Effects of dynamic relative humidity and temperature". Hennes disputation kommer att ske den 26 januari 2018. I vår kalender finns nu ett evenmang publicerat med mer information angående Charlotta Bylund Melins disputation.

Charlotta Bylund Melin spikar upp sin avhandling