Grattis till Katarina Östling för dina förtjänstfulla insatser i våra utbildningar

Nyhet: 2017-11-16

Katarina Östling jobbar som bibliotikarie och har på eget bevåg skapat Conservation Resources Online. En webbsida som tillgängliggör en databas av olika resurser för alla inom Kulturvård.

Institutionens motivering lyder: Katarina är en engagerad kollega som brinner för att studenter, men även personal, ska ha god tillgång till ny litteratur inom det kulturvårdande fältet. Särskilt hennes verksamhet inom det nu avslutade projektet LibGuides har varit av mycket stort värde genom tillskapandet av Conservation Resources Online. Trots att projektet har avslutats har hon genom sin oförtröttliga envishet gett denna resurs fortsatt liv i en ny kontext till stor glädje och nytta för samtliga verksamma vid kulturvård – studenter likväl som personal.

Här finns Conservation Resources Online.