Erfaren trädgårdsmästare sökes till Mariestad

Nyhet: 2019-01-09

Trädgårdsmästeriet i Univerisitetsparken i MariestadFör dig som vill söka tjänsten är utbildning inom trädgårdens hantverk ett krav. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär att stötta våra lärare inom grundutbildningen på programmet Trädgårdens och landskapsvårdens hantverk. Varav det viktigaste är inriktat mot programmets trädgårdsinriktning inom hortikulturens praktik (exempelvis odling, skötsel och utveckling, gestaltning).

Som sökande ska du ha goda kunskaper i att kommunicera och demonstrera hantverket samt trädgårdsskötselns förutsättningar och tidsschema för att underlätta studenternas kunskapsinhämtning. Även skötsel av trädgårdsanläggningen och materialvård anpassat efter utbildningens årsplanering är en betydande del i arbetsuppgifterna.

Vi prioriterar därmed en trädgårdsmästare med bred kunskapsprofil rörande trädgårdens ämnesområden. Då tjänsten gäller under begränsad tid under högsäsong är kunskap om vår verksamhet, våra anläggningar och utbildningen meriterande. Stor vikt kommer därmed att läggas på god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Sista dag för ansökan är 23 januari.

Sök tjänsten redan idag!