Checklista för nya studenter på studentportalen

Nyhet: 2018-08-08

Göteborgs universitet har samlat all student- och studierelaterad information på studentportalen. Har du blivit antagen till någon av våra utbildningar finns där en checklista över hur du registrerar dig och aktiverar ditt studentkonto. Passa på att göra det i god tid innan den 3 september.

På studentportalen finns även information som är specifikt riktad till studenter vid Institutionen för kulturvård. Våra sidor hittar du genom att klicka på "Mina Studier" i huvudmenyn och klickar dig fram till det program eller den kurs du har sökt och/eller blivit antagen till.

För er som fortfarande går i tankar om att börja studera till hösten, men missade sista ansökningsdatumet i våras, så är nu flera av våra program öppna för sen anmälan.

Klicka på länkarna nedanför för att komma till: