Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Är du vår nästa gästhantverkare?

Nyhet: 2019-10-01

Är det något i ditt jobb som du funderat över men inte haft tid att hitta en lösning på? Frågor kring en skötselmetod, ett hantverksmoment, ett material? Ja, egentligen vad som helst som har med praktiskt arbete inom landskaps-, trädgårds- eller byggnadshantverk att göra.

Hantverkslaboratoriet stöttar forskning och utveckling inom hantverk bland annat genom så kallade ”gästhantverkarprojekt”. Varje år utses två till tre gästhantverkare som får möjlighet att fördjupa sig i sitt hantverk. Stödet syftar till att ge praktiker utrymme att själva utveckla praktiken.

Som gästhantverkare får du vetenskaplig handledning samt ekonomiskt stöd under en till tre månader. Projektet läggs upp på ett sätt som passar din arbetssituation.

Gästhantverkarprojekten redovisas på olika sätt. Det kan bli en kurs, en film, en workshop, en rapport, en tryckt handledning eller något annat som gör att resultaten blir kända och till nytta för fler.
 

Ansök senast 31 oktober via e-post craftlab@conservation.gu.se
 

Mer information och hjälp att skriva ansökan hittar du här.
 

Arbetar du inte praktiskt med hantverk? Tipsa någon som gör det!
 

AV:

Artikeln publicerades först på: www.craftlab.gu.se

Sidansvarig: Emma Sjöberg|Sidan uppdaterades: 2019-01-30
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?