2000 följare på Institutionen för kulturvårds Facebooksida

Nyhet: 2018-08-17

Över 2000 följare på vår Facebooksida Vi har länge haft många följare på vår Facebooksida. Men idag så passerade vi 2000 följare till antalet, något vi såklart är både oerhört glada och tacksamma för.

Om du inte följer oss på vår Facebook eller på Instagram redan så hoppas vi att du kanske gör det nu. På Facebook publicerar vi regelbundet information om vad som sker på institutionen. Vi försöker dela med oss så mycket vi kan av olika nyttiga tips som vi snappar upp, som t.ex. intresanta inlägg från andra aktörer inom området för kulturvård. Att 2000 peroner nu följer och tar del av det vi publicerar känns väldigt positivt, och vi ser fram emot att fler får upp ögonen för kulturvård och förstår att det betyder mycket för många personer.

Här hittar du oss på sociala medier: