Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Aktuellt på Institutionen för kulturvård

  

Nyheter

 • Vi söker en Teknisk samordnare inom trädgårdens hantverk / trädgårdsmästare

  [2018-02-15] Vi söker en erfaren trädgårdsmästare till våra anläggningar i Mariestad som kan demonstrera och kommunicera hantverket samt trädgårdsskötselns förutsättningar och tidsschema för att kunna bidra till studenternas kunskapsinhämtning.

 • Charlotta Bylund Melin ny doktor i Kulturvård

  [2018-02-02] Charlotta Bylund Melin försvarade sin avhandling "Wooden objects in historic buildings: Effects of dynamic relative humidity and temperature" på fredagseftermiddagen den 26:e januari. Beslutet från betygsnämnden dröjde därefter inte länge med att tillkännage henne sin doktorstitel i Kulturvård.

 • Vivian Smits, tidigare student på kulturvård, ny bloggare i Curie

  [2018-01-30] Med bakgrund som som arkeologisk konservator på Studio Västsvensk Konservering i Göteborg. Nu gästbloggar Vivian Smits om sitt doktorandprojekt i Curie

 • Ny professor i kulturvård

  [2018-01-24] Fem frågor¿ ¿ till Gunnar Almevik, som utnämnts till professor i kulturvård med inriktning mot hantverksvetenskap vid Naturvetenskapliga fakulteten, Göteborgs universitet.

Fler nyheter

Sidansvarig: Henrik Thelin|Sidan uppdaterades: 2011-09-01
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://conservation.gu.se/aktuellt/
Utskriftsdatum: 2018-02-19