Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Aktuellt på Institutionen för kulturvård

  

Nyheter

 • Vi söker en Teknisk samordnare inom trädgårdens hantverk / trädgårdsmästare

  [2018-02-15] Vi söker en erfaren trädgårdsmästare till våra anläggningar i Mariestad som kan demonstrera och kommunicera hantverket samt trädgårdsskötselns förutsättningar och tidsschema för att kunna bidra till studenternas kunskapsinhämtning.

 • Charlotta Bylund Melin ny doktor i Kulturvård

  [2018-02-02] Charlotta Bylund Melin försvarade sin avhandling "Wooden objects in historic buildings: Effects of dynamic relative humidity and temperature" på fredagseftermiddagen den 26:e januari. Beslutet från betygsnämnden dröjde därefter inte länge med att tillkännage henne sin doktorstitel i Kulturvård.

 • Vivian Smits, tidigare student på kulturvård, ny bloggare i Curie

  [2018-01-30] Med bakgrund som som arkeologisk konservator på Studio Västsvensk Konservering i Göteborg. Nu gästbloggar Vivian Smits om sitt doktorandprojekt i Curie

 • Ny professor i kulturvård

  [2018-01-24] Fem frågor¿ ¿ till Gunnar Almevik, som utnämnts till professor i kulturvård med inriktning mot hantverksvetenskap vid Naturvetenskapliga fakulteten, Göteborgs universitet.

Fler nyheter

Sidansvarig: Henrik Thelin|Sidan uppdaterades: 2011-09-01
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?