Aktuellt på Institutionen för kulturvård

• Anna Lindgrens licentiatseminarium flyttas fram

[2020-03-25] Anna Lindgrens licentiatseminarium som skulle äga rum 27 mars flyttas fram på grund av Corona. Nytt datum meddelas så fort det är klart.

• Joakim Seilers disputation inställd på grund av Corona

[2020-03-16] Med anledning av Coronaviruset pågår just nu en diskussion om Joakim Seilers disputation fredag den 20 mars. Förhoppningen är att genomföra disputationen via länk och vi undersöker nu möjligheterna för detta. Denna sida kommer att uppdateras löpande när vi har mer information.

• Beviljade medel - Kulturarvsakademins utvecklingsmedel 2019

[2020-03-16] På Kulturarvsakedmins vårkonferens 11 mars 2020 offentliggjordes de fyra projekt som beviljats medel inom ramen för Kulturarvsakademins utvecklingsmedel 2019.

• Konservatorns arbete visas på Göteborgs konstmuseum

[2020-03-11] Under vecka 12 kan besökare på Göteborgs konstmuseum uppleva konservatorns arbete på nära håll när konservatorsstudenter, från institutionen för kulturvård vid Göteborgs universitet, publikt arbetar med skulpturer ur museets samlingar.