SG-kulturvård och Dacapo studentförening

SG-Kulturvård Göteborg

Studentgruppen (SG) är en del av Göta studentkår och representerar studenterna vid institutionen för kulturvård i Göteborg. Idag består SG kulturvård av studenter från institutionens samtliga program i Göteborg; bebyggelseantikvarieprogrammet, konservatorsprogammet och programmet Ledarskap i slöjd och kulturhantverk. Vi i SG Kulturvård har ett gemensamt intresse av att påverka vår utbildning. Genom SG får vi möjlighet att påverka frågor rörande kurser, program, examination, betyg och sociala aktiviteter. Studenter från alla program och årskurser är välkomna att vara med, och vi vill såklart få med så många som möjligt för att vårt inflytande ska växa!

Studentgruppen har en egen aktivitet i GUL som samtliga studenter är kopplade till. Kontakt: sgkulturvard@gota.gu.se

Dacapo Studentförening i Mariestad

Studentföreningen i Mariestad har motsvarande uppgifter som SG-Kulturvård i Göteborg. Föreningen verkar för studenternas rättigheter på lokal nivå och arbetar för att påverka frågor som rör utbildningarna och studiesituationen i Mariestad. Föreningen arrangerar även regelbundet olika sociala aktiviteter. Medlemmarna består av studenter från programmen: Bygghantverk, Landskapsvårdens hantverk, Trädgårdens hantverk och design samt Trädgårdens och Landskapsvårdens hantverk.

Dacapo Studentförening har en egen aktivitet i GUL som samtliga studenter i Mariestad är kopplade till. Kontakt: dacapostudentforening@gmail.com

Sidansvarig: Linda Fröberg|Sidan uppdaterades: 2015-03-09