Gabi Dolff Bonekämper - Walking into the past of others

Högre seminarium

Gabi Dolff-Bonekämper, professor in Denkmalpflege at the Institut für Stadt- und Regionalplanung within the Technische Universität in Berlin, is during this autumn a guest researcher at our department and the Centre for Critical Heritage Studies at GU. In this weeks seminar, she will talk about how she in her research has been 'walking into the past of others'. This seminar will be in English.

A presentation of Gabi Dolff-Bonekämper (in Swedish) has just been published in GU-journalen: https://issuu.com/universityofgothenburg/docs/gu-journalen5-2017/39

Det går också att följa seminariet via videolänk, genom institutionens 'virtuella mötesrum' för videokonferens (ip-adress 910008@130.241.151.228).

Föreläsare: Gabi Dolff-Bonekämper

Datum: 2017-11-22