Susanne Fredholm: "Making Sense of Heritage Planning in Theory and Practice. Experiences from Ghana and Sweden"

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen i ämnet naturvetenskap, inriktning kulturvård.

Avhandlingens titel: "Making Sense of Heritage Planning in Theory and Practice. Experiences from Ghana and Sweden"

Opponent: Professor Peter Larkham, School of Engineering and the Built Environment, Birmingham City University, United Kingdom

Betygnämnd: Professor Rolf Johansson, Institutionen för stad och land, SLU, Uppsala
Professor Susanna Heldt Cassel, Kulturgeografi och turismvetenskap, Högskolan Dalarna
Fil. Dr. Åsa Dahlin, Stadsbyggnadskontoret, Stockholms stad

Ersättare: Docent Ulrich Lange, institutionen för kulturvård, Göteborgs universitet

Ordförande: Professor Elizabeth E. Peacock, institutionen för kulturvård, Göteborgs universitet.

Datum: 2017-05-05

Kategorier: Naturvetenskap