Sandra Hillén: Ungt kulturarv - representationer av barn och barndom på museer

Tid: 2017-10-25 kl 15:00,
Plats: Geovetarcentrum, Guldhedsgatan 5 A - Diamanten

Evenemangstyp: Högre seminarium

Caroline Owman, doktorand Umeå: Bevara eller bara vara? Ekologiska förhållningssätt till museets och kulturvårdens praktiker.

Tid: 2017-11-08 kl 15:00,
Plats: Geovetarcentrum, Guldhedsgatan 5 A - Diamanten

Evenemangstyp: Högre seminarium

Time travel and reconstruction

Tid: 2017-11-29 kl 15:15,
Plats: Geovetarcentrum, Guldhedsgatan 5 A - Mittsalen, follow the signs from the entrance

Evenemangstyp: Föreläsning

Tredje delen av serien Reconstruction matters - Keynotes and conversations, hösten 2017.

Föreläsare: Bodil Petersson, Associate professor, Dept. of Cultural Science, LNU

Construction and reconstruction

Tid: 2017-12-13 kl 15:15,

Evenemangstyp: Föreläsning

Fjärde delen i serien Reconstruction matters - Keynotes and conversations,hösten 2017.

Föreläsare: Prof. Gabi Dolff-Bonekämper, TU Berlin, holder of the 2017 Humboldt Stipend Swedish-German Programme Research Awards for Scientific Cooperation, and hosted by the research cluster Curating the City within the Centre for Critical Heritage Studies & the Department of Conservation, University of Gothenburg.

Sidansvarig: Linda Fröberg|Sidan uppdaterades: 2016-08-30