Utbildningsadministratör sökes!

Nyhet: 2017-10-27

Nu söker vi efter en utbildningsadministratör till en delad tjänst mellan Institutionen för kulturvård och Institutionen för geovetenskaper.
Sista ansökningsdag är 9 november 2017.

I tjänsten som utbildningsadministratör ingår även rollen som studievägledare på Institutionen för kulturvård. Tjänsten förutsätter därmed regelbundna tjänsteresor till Mariestad.

Som utbildningsadministratör kommer dina arbetsuppgifter bestå av att handlägga antagnings- och studentärenden. Du kommer också att fungera som ett administrativt stöd i arbetet med kurs- och utbildningsplaner samt examensbeskrivningar och övriga planeringsdokument. I rollen ingår även utredningsarbete och framtagande av underlag för beslutsfattande.

I ditt uppdrag som studievägledare kommer du arbeta med att informera, stötta och vägleda blivande och befintliga studenter i studierelaterade frågor.

Anställningen är en tillsvidaretjänst på 100 % med placering på Institutionen för geovetenskaper.

Klicka här för att läsa annonsen i sin helhet.

Artikeln publicerades först på: gvc.gu.se