Projektsamordnare Hantverkslaboratoriet sökes!

Nyhet: 2017-10-03

Nu söker Hantverkslaboratoriet en projektsamordnare. Sista ansökningsdag den 24 oktober 2017.

Projektsamordnarens centrala arbetsuppgift är att samordna och leda arbetet med att initiera, planera och genomföra projekt inom kunskapsfälten kulturmiljövård och hantverk samt att arbeta med de verksamhetsuppdrag som Hantverkslaboratoriet har. Arbetet sker i nära samverkan med verksamhetsledaren.

Anställningen är en tillsvidaretjänst på 100% med placering på Institutionen för kulturvård, Hantverkslaboratoriet i Mariestad.

Tryck här för att komma till annonsen.

Artikeln publicerades först på: www.craftlab.gu.se

Sidansvarig: Linda Fröberg|Sidan uppdaterades: 2015-11-09