Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Aktuellt på Institutionen för kulturvård

  

Nyheter

 • Byggnadsvårdens konvent 2017

  [2017-08-22] I slutet av september arrangeras 3:e upplagan av Byggnadsvårdens konvent i Mariestad. Över 450 hantverkare, antikvarier, arkitekter, planerare och forskare förväntas delta på denna festivalliknande träff och ta del av en mängd workshops och föreläsningar.

 • Dokumentation ger stöd för kunskapsförmedling om växtförökning

  [2017-06-20] Kunskap i hur växter förökas bevaras genom att den praktiseras, men när praktiken minskar begränsas kunskapsförmedlingen. Dokumentation kan då fungera som ett stöd för att förmedla förökningserfarenheter, konstateras i en ny avhandling från Göteborgs universitet.

 • Pris till kulturvårdare

  [2017-06-01] Jan Rosvall och Nanne Engelbrektsson, som grundade institutionen för kulturvård år 1978 har fått Nordiska konservatorförbundets utmärkelse Bevare mig väl!

 • Annika Ekdahl och Tandong Yao utsedda till hedersdoktorer

  [2017-04-21] Textilkonstnären Annika Ekdahl och klimatforskaren Tandong Yao har utsetts till hedersdoktorer vid Naturvetenskapliga fakulteten.

Fler nyheter

Sidansvarig: Linda Fröberg|Sidan uppdaterades: 2011-09-01
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?